- Välj Finish. Appens sida öppnas.
- Välj User access. En ny app är avstängd för alla.
- Välj något av följande och sedan Save:
- ON for everyone låter alla användare i organisationen logga in i Mediaflow. Välj det om er beställning innehåller en portal som alla i organisationen får öppna.
- För att bara låta vissa användare logga in väljer ni en grupp under Groups till vänster, eller en organisationsenhet, och slår på appen för den.
De flesta ändringar gäller inom några minuter, men enligt Google kan det ta upp till 24 timmar.
Skärmbild © 2022 Infisical Inc., MIT-licens, ändrad av Mediaflow.